Avantatges per a empreses

La teva empresa té més de 50 treballadors i ha de complir amb les obligacions de la Llei general de les persones amb discapacitat?

Els nostres centres especials de treball t’ofereixen diferents solucions com a mesures alternatives a la contractació de treballadors amb discapacitat per complir amb la quota mínima de reserva que estableix la llei:

  • Compra de béns i/o serveis als nostres centres especials de treball amb un valor mínim de 3 vegades l’IPREM anual per cada lloc de treball reservat a una persona amb discapacitat.
  • Contractació de treballadors del centre especial de treball a través d’un enclavament laboral per un import equivalent a 3 vegades el valor de l’IPREM anual per cada lloc reservat a una persona amb discapacitat.
  • Donatius o accions de patrocini de caràcter monetari, el valor dels quals sigui com a mínim 1,5 vegades l’IPREM per cada lloc reservat a una persona amb discapacitat
Avantatges Asproseat

Necessites més informació sobre els avantatges per a empreses?

Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No estan previstes cessions de dades.
Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a asproseat@asproseat.com.
Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'avisos legals.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris