Celebrem Dilluns de Pasqua!

dilluns-de-pasqua

Al servei de Llars Residència ho tenim tot a punt per celebrar el Dilluns de Pasqua. Aquest any hem volgut preparar unes mones de Pasqua amb diferents materials per a decorar les nostres llars i endolcir-nos aquests dies de festa.

Treballem l’atenció

Mitjançant aquesta activitat, hem pogut treballar l’atenció sostinguda, és a dir, l’atenció que es manté sobre un mateix estímul durant un període de temps prolongat i, d’altra banda, l’atenció focalitzada, que es caracteritza per centrar el focus en un estímul objectiu, independentment del temps que duri la fixació. Ambdues són molt importants per exercitar el sistema cognitiu.

Entrenant l’atenció augmentem la nostra capacitat per focalitzar-nos només en els estímuls que són rellevants i del nostre interès. Per aquest motiu, és molt important mantenir activa la nostra ment i, quan exercitem l’atenció de forma sostinguda en el temps, estem augmentant la nostra concentració i facilitant l’aprenentatge de noves rutines.

Les nostres Llars Residència

Des de les Llars Residència creem un nucli de convivència per a persones adultes amb grau de discapacitat intel·lectual igual o superior al 33%, les quals tenen suficient autonomia per desenvolupar les activitats bàsiques de la vida diària.

Potenciem la participació de les persones usuàries en tot allò que incideix en els aspectes del dia a dia, tant en l’àmbit de desenvolupament personal com la seva participació en els aspectes relacionats amb el funcionament quotidià del servei residencial.

 

Si vols saber més sobre les Llars Residència, visita el nostre apartat web.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies