Treballem amb la tendència Hama a les nostres llars residència!

llars residència hama

Durant aquest mes de maig, a les nostres Llars Residència, hem treballat la memòria de treball amb la realització d’un munt de fantàstics clauers. Per fer-los ens hem volgut sumar a la tendència mundial de la Hama.

Què és la Hama?

Les Hama Beads són l’última tendència en el món dels treballs manuals. Es tracta de petits comptes de plàstic de diferents colors amb un forat al centre, similar a un tub. Aquests petits cilindres es treballen sobre una plantilla amb clavilles que funcionen com a base o patró amb la finalitat de col·locar les peces a sobre, combinant diferents colors i formes per tal de crear dissenys únics. Es poden crear infinitats de formes!

Aquesta tendència s’ha fet popular fa pocs anys, però van ser creades fa quasi mig segle per un empresari familiaritzat amb productes de plàstic.

Què treballem?

La Hama s’ha viralitzat com una simple joguina per a nens, però en realitat, serveix com a un excel·lent recurs didàctic per estimular el desenvolupament.

Mitjançant la realització d’aquesta activitat, hem pogut aplicar la memòria de treball o memòria operativa. Aquesta ens permet emmagatzemar i manipular de forma temporal la informació que rebem a l’instant per assolir un objectiu. Aquesta habilitat és vital i molt important en el nostre dia a dia, ja que la necessitem per a poder seguir les instruccions que requereixen les activitats de la vida diària, ja sigui a l’hora de recordar encàrrecs, seguir una recepta o portar a terme les tasques de la llar.

Aquestes petites peces, també permeten treballar la concentració i la motricitat.

A les Llars Residència d’Asproseat potenciem la participació de les persones usuàries en tot allò que incideix en els diferents aspectes de la vida diària, tant en l’àmbit de desenvolupament personal com la participació en el funcionament quotidià del servei residencial.

Prioritzem aspectes de qualitat de vida que permetin a les persones amb discapacitat intel·lectual portar una vida tan plena com sigui possible. Això ho aconseguim a través de diferents activitats diàries que els permeten treballar la seva autonomia personal i social i la seva qualitat de vida, com per exemple, amb la realització de clauers de Hama com hem treballat aquest mes de maig.

Si vols conèixer més sobre les activitats que duem a terme en les nostres Llars Residència, consulta el nostre apartat web.

+ INFO

Compartir:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Centre ocupacional la marina art transforma

Ens sumem al projecte d’ARTransforma

ARTransforma torna a Capgirar les coses i, un cop més, Asproseat s’hi suma. ARTransforma és una entitat que impulsa diferents projectes que generen oportunitats de

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies