El Centre Ocupacional 1981 i el Centre Ocupacional La Marina participen en el Club de Lectura

Club de Lectura Centre Ocupacional

El Club de Lectura dels Dijous de la Biblioteca Francesc Candel, situada al barri de la Zona Franca de Barcelona, inicia el seu camí amb persones participants de centre ocupacionals d’Asproseat Grup

En aquestes sessions hi participa un grup de nou persones procedents del Centre Ocupacional 1981 i del Centre Ocupacional La Marina, juntament amb un grup d’estudiants de secundària de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat del mateix barri. El grup es reunirà un dimecres al mes amb l’objectiu de posar en comú les lectures fetes. 

Previ a l’inici d’aquestes sessions, es va dur a terme una jornada participativa en la qual les professionals de la Biblioteca van explicar en què consisteix un Club de Lectura i van fer una presentació de possibles gèneres i lectures. Els participants van compartir experiències, opinions, motivacions i interessos amb relació a la lectura. Finalment, entre tots van escollir el nom del grup i les primeres lectures a fer. 

Els usuaris dels centres ocupacionals d'Asproseat participen en el Club de Lectura

La Biblioteca Francesc Candel va facilitar un llibre en lectura fàcil per cada participant de la primera obra escollida. Aquesta ha estat la novel·la de gènere realista que es titula “Les mateixes Estrelles. El Winnipeg rumb a Xile” de Núria Martí Constans. 

Amb el propòsit de contribuir a la participació i inclusió de les persones amb discapacitat, Asproseat Grup i la Biblioteca Francesc Candel han dissenyat aquesta activitat. Un pas important cap a la participació de persones amb discapacitat en grups de lectura ordinaris que ofereixen habitualment les biblioteques.

Si vols saber més sobre les activitats que realitzem als nostres centres ocupacionals, fes clic al següent botó.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies