Fem front al sedentarisme amb “Ens Movem”

Centre Ocupacional Sant Just Ens movem

Des del Centre Ocupacional Sant Just hem volgut fer front al sedentarisme i aquest mes de febrer hem iniciat una activitat per tal de mantenir-nos actius cada dia. La proposta, anomenada Ens Movem, consisteix a realitzar una rutina dexercicis a primera hora del matí durant uns 5-10 min. Aquest entrenament ens ajuda a activar el cos de bon matí i a nodrir-nos denergia per encarar la resta del dia.

Dissenyat per professionals!

Per dur a terme les rutines dexercicis d’“Ens Movemhem comptat amb la guia duna fisioterapeuta la qual sha encarregat de dissenyar el programa. Per tal dactivar tot el cos, la rutina consta de diferents tipologies dexercicis, tan de flexibilitat, cardiovasculars, mobilitat dextremitats o de força, la majoria dells realitzats des de la cadira.

I no només ens serveix per activar el cos de bon matí, amb aquests exercicis fomentem la coordinació, lamplitud de moviment, el nivell energètic, la flexibilitatper tant, ens ajuda a mantenir i millorar la nostra condició física de manera global.

Ens hem informat!

Abans de fer els exercicis i implementar aquesta rutina, hem parlat en grup sobre els beneficis que ens aporta lactivitat física i hem descobert com ens afavoreix aquesta nova activitat i lesport en general en el nostre cos.

Per fer una bona realització dels exercicis, durant les darreres setmanes hem estat entrenant per conèixer bé els exercicis i no perdre detall de la posició del cos, controlar lexecució del moviment, les velocitats i el temps de descans entre exercicis. Amb això aconseguim una bona tècnica a lhora de realitzar-los i evitarem possibles lesions.

Altres activitats!

Aquesta rutina dexercicis se sumarà a tota la resta dactivitats dajustament personal i social que es duen a terme als diferents tallers del centre ocupacional: tallers pedagògics, sortides exteriors i activitat motriu, entre altres.

Si vols saber-ne més sobre les activitats que duem a terme en els nostres centres ocupacionals, consulta el nostre apartat web.

+ INFO

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Un matí d’Orquestra

Les persones usuàries del Centre Ocupacional Can Carreras hem participat en l’activitat “Un matí d’Orquestra” al nostre centre, un taller dissenyat per l’Auditori i adreçat

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies