Voluntaris de La Caixa al centre ocupacional Asproseat Proa Esplugues

 Durant la setmana del 9 al 13 d’Abril, 19 treballadors de la Caixa van visitar el Centre Ocupacional Asproseat Proa Esplugues en el marc del projecte de voluntariat d’aquesta entitat.

Anualment, La Caixa impulsa un projecte de voluntariat per col·laborar amb diverses entitats del territori i arribar als que més ho necessiten.  Les jornades estimulen el compromís amb la societat i suposen una oportunitat per als professionals per conèixer la tasca desenvolupada als centres dedicats a l’atenció de persones en situació de risc d’exclusió i/o del col·lectiu de persones amb discapacitat o bé participar en projectes relacionats amb el medi ambient o la cultura.

Des de fa tres anys, els treballadors de la Caixa realitzen jornades de voluntariat al Centre Ocupacional Asproseat Proa Esplugues, que té lloc durant dues setmanes a l’any en horari de tarda.  Entre les activitats realitzades en aquesta ocasió, s’han fet confeccionat punts de llibre, s’ha dissenyat un photocall amb temàtica de Sant Jordi i s’han plantat enciams a l’hort del centre ocupacional.

Per alguns d’aquests professionals aquest espai, és possiblement un primer contacte amb la tasca d’atenció al col·lectiu de persones amb discapacitat i permet apropar les persones tot eliminant barreres. Per altres empleats i empleades que ja han visitat Asproseat Proa Esplugues en més d’una ocasió, l’activitat suposa un retrobament il·lusionant amb el grup de persones usuàries del centre.

Totes les accions tenen com a objectiu fomentar els valors de solidaritat,  cooperació i respecte resulten en una trobada enriquidora per a tots els participants.

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies