Can Serra comptarà amb una nova Sala Multisensorial gràcies a BANKIA

El passat 19 de març, els represants de Bankia, Sr. Francesc Serrano Lomas i Sr. Francisco Javier García Martínez, director de zona i director de l’oficina de l’avinguda Madrid de Barcelona respectivament, van visitar les nostres instal·lacions amb l’objectiu d’oficialitzar el donatiu realitzat per l’entitat bancària, que permetrà adaptar un espai a la Residència i Centre de dia Can Serra per condicionar una nova Sala Multisensorial.

El projecte beneficiarà directament les 72 persones ateses de Can Serra, tot i que les més de dues-centes persones ateses a altres serveis assistencials d’Asproseat, també en podran fer ús. En l’actualitat, el grup Asproseat disposa de de dues sales d’estimulació multisensorial, una ubicada a les instal·lacions dels serveis d’Asproseat a Sant Just Desvern i la segona, inaugurada el 2017, al centre ocupacional Asproseat Proa Esplugues.

En una trobada amb el President i l’equip directiu d’Asproseat i després de conèixer el centre especial de treball, el Sr. Serrano va destacar la notable trajectòria de l’entitat, ressaltant l’important creixement en el volum de persones ateses, així com l’àmplia oferta de serveis per a persones amb discapacitat des de la infància fins a la vellesa.

El nou espai, que entrarà en funcionament a la tardor de 2018, té com a objectiu principal, desenvolupar o potenciar la intencionalitat comunicativa de les persones amb discapacitat intel·lectual per a facilitar l’expressió de sentiments, necessitats, desitjos. Comptarà amb diferents instruments per oferir una gran riquesa d’estímuls que permeten una educació sensorial i alhora aportaran benestar i relaxació a les persones ateses. Algunes de les eines que hi haurà a la sala són la columna de bombolles, feixos de fibres òptiques, projector i escales de colors.

La Residència de Disminuïts Psíquics Profunds de Can Serra  atén de manera integral  persones amb discapacitat intel·lectual, amb problemes de salut mental afegits o sense, que necessitin suport generalitzat en les activitats bàsiques de la vida diària, distribuïdes entre els serveis de Residència 24 h i centre de dia.

 

En la imatge, representants de Bankia amb el Sr. Mauricio Ruiz, president d’Asproseat

BANKIA-DONATIU-2

 

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies