Projecte d’Investigació “Inclusió, salut i benestar en participants socialment vulnerables”

investigacio

 

14 persones usuàries dels centres ocupacionals 1981 i La Marina que quinzenalment cultiven l’hort al Terrat del Districte Sants-Montjuïc, acompanyades per l’educador que coordina l’activitat, participen en el Projecte d’Investigació “Inclusió, salut i benestar en participants socialment vulnerables: El programa de l’Ajuntament de Barcelona d’horts en terrats per a persones amb discapacitats”.

La investigació té com a objectiu valorar els beneficis que pot representar la participació en l’activitat d’hort en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. L’orientació del projecte encaixa amb el plantejament del centre ocupacional, en tant que cerca afavorir la participació amb un alt grau d’implicació en projectes externs i a la vegada, valora l’impacte sobre les persones ateses.

En la fase inicial de l’estudi es realitzen diverses sessions en les quals la investigadora  referent de l’estudi i el professional d’Asproseat  responsable del projecte de l’hort, ajuden als participants a respondre una escala de qualitat de vida i un qüestionari.

L’activitat d’hort urbà dels centres ocupacionals 1981 i La Marina d’Asproseat, va arrencar el passat 2017 arran de l’adjudicació de l’hort del terrat de la Seu del districte de Sants-Montjuïc per part de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, junt amb l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona en el marc del programa “Fem Salut a l’Hort”.

 

Més informació:

L’hort urbà, un projecte doblement social

Asproseat i Joia cultivaran l’hort urbà del terrat de la seu del Districte de Sants-Montjuïc

L’hort al terrat a Sostenible

L’hort al terrat del Districte de Sants-Montjuïc comença a donar fruits

La Fundació Joia i Asproseat cultivaran l’hort urbà del terrat del Districte de Sants-Montjuïc

Compartir:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Actualitat

Altres noticies d'interés

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. connector galetes ACEPTAR

Aviso de cookies